Copyright 2020 - Welcome to Elim Trinity Church! Thank you!

Stimați frați și surori

Ne face o deosebită plăcere să vă salutăm din orașul Seattle în numele Domnului Isus Hristos și să vă invităm în acest oraș în perioada 31 august – 3 septembrie 2012, cu prilejul celei de-a 44-a Convenții a Bisericilor Penticostale Române din Statele Unite și Canada. Orașul Seattle va găzdui pentru a doua oară evenimentul cel mai important al comunității române de pe continentul american iar biserica First Romanian Pentecostal Church a primit harul de la Domnul și responsabilitatea din partea Consiliului Pastoral din Statele Unite de a organiza acest eveniment.

Lucrarea Convenţiei va avea loc la Meydenbauer Convention Center din oraşul Bellevue care este situat în estul oraşului Seattle, lângă frumosul lac Washington. Sala Convenţiei are o capacitate de 4,000 de locuri şi este proaspăt renovată. În jurul locului Convenţiei se află numeroase restaurante şi puncte de atracţie turistică cu clădiri noi, tipice zonei din nord-vest. În apropierea clădirii Convenţiei, la o distanţă ce nu este necesar a fi parcursă cu maşina, putem avea la dispoziţie cele mai bune condiţii de cazare la hotelul Hyatt.

Cu acest prilej dorim să abordăm o temă actuală și extrem de importantă pentru bisericile şi familiile noastre din aceste timpuri. Conducerea bisericii noastre a primit îndemnul de la Domnul ca tema acestei Convenţii să fie: Eu şi casa mea vom sluji Domnului”(Iosua 24:15b). Chemăm fraţii slujitori ca la Convenţia din 2012 să dezbatem pe larg această temă a slujirii din trei perspective diferite: perspectiva personală, cea familială și cea a bisericii ca întreg. Scopul acestei teme se dorește a fi concretizat într-un îndemn puternic pentru o dedicare proaspătă la nivel personal, familial şi bisericesc pentru slujirea Domnului Dumnezeului nostru.

Din partea conducerii bisericii noastre, a păstorilor bisericilor locale din zona Seattle, Portland şi Vancouver, BC – Canada, vă invităm la locul sacru al închinării prin rugăciune şi cântare, al părtăşiei şi al ascultării de Cuvântul Scripturilor în cadrul celei de-a 44-a Convenţii a Bisericilor Penticostale din Statele Unite şi Canada. Vă aşteptăm cu drag şi vă transmitem cele mai alese gânduri de apreciere şi dragoste frăţească.

Frații și surorile dumneavoastră din Seattle și Portland vă așteaptă cu drag. Vă mulțumim din inimă pentru participarea dumneavoastră la acest eveniment.

Pastor coordonator, Vasile Antemie

(Mesaj Preluat de pe siteul Oficial al Conventiei: www.ropenti.com)

 

f t g m

4050 Manzanita Ave Carmichael, Ca 95608
ph# (916) 487-8738
Copyright © 2009-2020